Naisen viimeinen toive toteutui – koskettava viesti leviää verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikki varmasti toivovat, että voisivat ennen viimeistä lepoaan vielä kerran nauttia elämän pienistä iloista. Eräät australialaiset ensihoitajat ovat nousseet otsikoihin toteutettuaan kuolemansairaan potilaan viimeisen toiveen.

Facebookissa levinneessä koskettavassa kuvassa ensihoitajat ovat tuoneet parantumattomasti sairaan potilaan vielä kerran Queenslandissa sijaitsevalle rannalle. Palliatiiviseen hoitoon matkalla ollut nainen pääsi vielä kerran ihailemaan merta maatessaan paareilla.

– Potilas kertoi toivovansa, että hän voisi vierailla jälleen kerran paikallisella rannalla, Queenslandin ambulanssipalveluiden Facebook-sivulla kirjoitettiin.

– Hoitohenkilökunta päätti tehdä ylimääräisen lenkin Hervey Bayn mahtavalle rannalle antaakseen potilaalle siihen mahdollisuuden. Kyyneleet virtasivat ja potilas oli erittäin onnellinen, viesti jatkui.

– Joskus auttamiseen ei tarvita lääkkeitä, koulutusta tai taitoja – joskus pelkkä empatia riittää, kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja uudelleenjakoja keränneessä kirjoituksessa todettiin.

 

This story told to us by Helen Donaldson the Officer in charge of Hervey Bay is too good not to share. A crew were…

Publié par Queensland Ambulance Service (QAS) sur mercredi 22 novembre 2017