Siili osaa ottaa rennosti – nauttii hemmottelusta täysin siemauksin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nettiin julkaistavat eläinvideot poistavat tehokkaasti ahdistusta ja mielipahaa. Nyt voimme esitellä supersuloisen lemmikkisiilin, joka nauttii elämänsä leppoisasta puolesta. Siilin omistaja hieroo lemmikkinsä vatsaa.

Lemmikkisiilit ovat usein kääpiösiilejä, jotka kasvavat 15–20 sentin pituisiksi ja painavat 250–500 grammaa. Ne voivat elää 3–5-vuotiaaksi. Yksi netin suosikkisiileistä on suloinen Mon-chan, jonka edesottamuksia voidaan seurata sen siiliperheen omalla Instagram-kanavalla.

Siilit nauttivat hemmottelusta. Netissä leviää ihastuttava video vatsahieronnasta nauttivasta Mon-chanista, jolla on söpöt punaiset tossut jalassaan. Jos kaamoksen aiheuttama alakulo ei helpota tämän videon avulla, niin sitten se helpottaa tuskin millään.