Ashley Graham ei päässyt Victoria’s Secret -enkeliksi – päätti hankkia siipensä muualta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi suosituimmista pluskokoisista malleista on kaunis Ashley Graham, joka on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina tauotta. Ashley Graham on myös tehnyt muotimaailman historiaa pääsemällä kävelemään Michael Korsin näytökseen, jossa ei ole ennen häntä nähty yhtäkään pluskokoista mallia.

29-vuotias Ashley Graham ei kuitenkaan ole saavutuksistaan huolimatta päässyt vielä Victoria’s Secret -alusvaatemerkin malliksi. Graham unelmoi suosittuun näytökseen pääsemisestä tuhansien muiden mallien tavoin, mutta vielä toistaiseksi näytöksissä ei ole nähty pluskokoisia malleja.

Graham on julkisesti kertonut haaveilevansa Victoria’s Secret -näytöslavalle pääsemisestä, mutta se ei silti tänä vuonna vielä tuottanut tulosta. Sen vuoksi nainen päättikin julkaista omalla Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hänellä on siivet selässään muotinäytöksessä.

Kyseessä eivät ole kuitenkaan aidot Victoria’s Secret -näytöksen siivet vaan nainen on photoshopannut itsensä näytökseen mukaan. Grahamin kuva on Daily Mail -sivuston mukaan itseasiassa Addition Elle -vaatemerkin näytöksestä, jossa naisella ei ollut siipiä selässään.

Got my wings! 🦋💐🌈😜 .. my #AdditionElle wings! #thickthighssavelives

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on