Kim Kardashian erotti assistenttinsa – oli kuin osa perhettä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashianin assistenttina vuosien ajan toiminut Stephanie Shepherd on saanut potkut. Kimin ja koko perheen kanssa ystävystynyt ja yhteen hitsautunut Stephanie sai hetki sitten ylennyksen Kim Kardashianin yrityksessä, mikä oli naiselle kuitenkin liikaa.

Stephanie Shepherd oli halunnut yletä Kimin assistentista hieman vastuullisempiin tehtäviin. Kim Kardashian oli antanut ystävänsä toivosta hänelle suuremman roolin Kardashianin yrityksen ja brändin parissa, mutta Stephaniella ei kuitenkaan ollut tarpeeksi työkokemusta eikä hän pystynytkään hoitamaan rooliaan Kimin haluamalla tavalla.

Nyt Kim Kardashian on antanut Stephanielle potkut. People-sivuston mukaan naiset eivät ole enää puheväleissä, ja he eivät ole olleet missään yhteydessä irtisanomisensa jälkeen. Stephanie on kuitenkin edelleen pitänyt yhteyttä muihin perheenjäseniin ja viettänyt heidän kanssaan aikaa.

happy birthday khlo $$ i love you madly

A post shared by STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep) on

buy @lpathelabel and @kkwbeauty because my friends make cool shit

A post shared by STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep) on

i don't even like working out i just do it because kourt does lol

A post shared by STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep) on

taking a pic with my fans

A post shared by STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep) on

the dramz of the dubai trip tho #KUWTK

A post shared by STEPHANIE ANN SHEPHERD (@steph_shep) on