Kylie Jenner masentui – raskaus pelottaa ja ahdistaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensimmäistä lastaan odottava Kardashianien klaanin kuopus Kylie Jenner tunnetaan hänen menestyneestä meikkibisneksestään sekä viettelevistä kuvistaan sosiaalisessa mediassa. Nyt naisen kerrotaan masentuneen muuttuneen ulkonäkönsä takia, eikä hän suostu poistumaan kotoa.

20-vuotias Kylie Jenner saa pian perheenlisäystä räppäripoikaystävänsä Travis Scottin kanssa. RadarOnlinen mukaan kosmetiikka-alan yrittäjä on kauhuissaan pyöristyneestä vartalostaan, sillä raskaus ja epäterveellinen ruokavalio ovat alkaneet näkyä hänen kehonsa muodoissa. Lähipiiristä kerrotaan, että Kylie Jenner itkeskelee paljon.

Nuorta naista häiritsee eniten se, ettei hän löydä sopivia vaatteita. Hän ajattelee ulkonäkönsä olevan vastenmielinen. Hän on sanonut, että poistuu seuraavan kerran asunnostaan synnytyksen jälkeen, kun on saanut vartalonsa takaisin kuntoon. Hän on myös epävarma äidiksi tulemisesta, koska ei omien sanojensa mukaan tiedä kuinka lasta kasvatetaan.