Nainen pelasti orvoksi jääneen peuran – muodostui eläinystäväksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Villieläinten on nähty moneen otteeseen kiintyvän ihmisiin, jotka ovat kasvattaneet niitä tai hoitaneet ne loukkaantumisen jälkeen terveiksi. Eräs nainen oli pelastanut peuran, joka alkoi vierailemaan naisen luona säännöllisesti.

Nainen oli löytänyt orvoksi jääneen peuran vasan ja päättänyt pelastaa pikkuisen. Nainen ruokki ja hoiti peuraa niin kauan, että peura oli valmis siirtymään takaisin luontoon. Peura löysi lopulta itselleen lauman, johon se liittyi.

Vaikka peura pärjääkin jo luonnossa lauman kanssa ilman naisen apua, se silti vierailee pelastajansa luona edelleen säännöllisesti. Peuran vierailut tuntuvat naisesta ikään kuin eläimen tavalta kiittää häntä, mutta toisaalta se saattaa myös toisinaan olla vain herkkujen perässä.