Realitytähti topless-kuvassa – rintaleikkauksen arpi selvästi näkyvissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

29-vuotias realitytähti Stassi Schroeder tunnetaan Vanderpump Rules -televisiosarjasta todella temperamenttisena, riitaa haastavana ja hyvin hauskana naisena. Schroeder on niin suorapuheinen, että ei pelkää puhua edes omista kauneusleikkauksistaan tai näyttää niistä jääneitä arpia.

Stassi Schroeder on aiemminkin esitellyt ylpeänä rintojen pienennysleikkauksesta jääneistä arpia kuvissa. Nyt nainen on jälleen poseerannut valokuvaajalle ilman paitaa, jolloin hänen rintansa leikkausarpi on näkynyt selvästi.

Kuvasta nähdään, että rintojen pienentäminen on jättänyt naisen rintoihin arvet, jotka yltävät kainaloiden alle saakka. Kuvassa nokkelana sanailijana tunnettu Stassi on pilaillut hieman itsensä kustannuksella pilkatessaan kapeaa lantiotaan kuvatekstillä: ”That Kardashian ass tho”.

That Kardashian ass tho.

A post shared by Stassi Schroeder (@stassischroeder) on