Syöpään kuollut isä tilasi tyttärelleen kukkia vuosiksi – viimeinen lähetys koskettaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu ajoittain tietoja ihmisistä, jotka ovat ennen kuolemaansa järjestäneet läheisilleen yllätyksiä tuleville vuosille. Eräs niistä oli 21-vuotiaan Bailey Sellersin isä, joka kuoli syöpään tyttären ollessa 16-vuotias. Isä on muistanut tytärtään jo vuosien ajan haudan takaa, mutta nyt tuli viimeinen koskettava viesti.

Ennen kuolemaansa Bailey Sellersin isä oli sopinut, että tyttärelle toimitetaan tämän syntymäpäivinä kukkia ja isän käsin kirjoittama kirje. Nyt, tyttären täytettyä 21 vuotta, hänelle toimitettiin kuitenkin viimeinen kukkalähetys ja viimeinen isän kirjoittama viesti. Tytär julkaisi kirjeen Twitterissä, jossa tapaus on koskettanut monia, BBC uutisoi.

– Bailey, tämä on viimeinen rakkauskirjeeni sinulle kunnes tapaamme seuraavan kerran. Pikkutyttöni, en halua sinun vuodattavan yhtään kyyneltä puolestani, sillä olen nyt paremmassa paikassa. Sinä olet ja tulet aina olemaan kaikkein arvokkainta mitä minulle koskaan annettiin, isä kirjoittaa viimeisessä kirjeessään.

– Nyt on sinun 21-vuotispäiväsi ja haluan sinun aina arvostavan äitiäsi ja pysyvän rehellisenä itsellesi. Ole onnellinen ja elä elämääsi täysillä. Tulen aina olemaan kanssasi jokaisessa elämäsi käänteessä. Katso vain ympärillesi ja siellä minä olen. Rakastan sinua Boo Boo ja Hyvää Syntymäpäivää!!!! Isä.

Yhdysvaltojen Knoxwillessä asuva Bailey Sellers kertoi kaipaavansa isäänsä kovasti.