Härski varas iski Pirkkalassa – oletko nähnyt näitä lastenvaunuja?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perheelliset tietävät, että lastenrattaat ovat odottamattoman kallis investointi, sillä kunnon rattaista saa maksaa jopa yli tuhat euroa. Keskinkertaisetkin rattaat maksavat jo satoja euroja, joten kyse on suurista summista. Lastenrattaat päätyvät siitä huolimatta harvoin varkaille.

Nyt niin on kuitenkin käynyt Pirkkalassa, jossa lastenrattaat katosivat varkaan matkaan kerrostalon kuudennesta kerroksesta ja vieläpä talossa, jonka rappukäytävään pääsemiseen tarvitaan ovikoodi. Tapauksesta kertoi kuvan kera Facebookissa kauppiaanrouva Michele Murphy-Kaulanen.

– Mun ystävältä VARASTETTIIN lastenrattaat Pirkkalasta!!! Kuka helvetti pöllii oven takaa kuudennesta kerroksesta LASTENRATTAAT!!! Ovikoodillinen talo. Jos tulee vastaan kuvanmukaiset rattaat niin saa ilmoittaa, Michele kirjoitti kesken lomansa Seychelleiltä käsin.