Isä sai lahjaksi koiranpennun – kyyneleitä ei voinut estää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan läheiset haluavat yllättää rakkaansa lahjalla, joka on esimerkiksi jokin lemmikki. Tällä kerralla eräs perheenisä yllätettiin uudella koiranpennulla, joka sai onnenkyyneleet heti virtaamaan miehen silmäkulmista.

Perheenisällä oli ollut kaksi koiraa, joiden menehtymistä mies oli surrut jo pitkään. Perheenjäsenet olivat halunneet uudelleen palauttaa hymyn isän huulille, minkä vuoksi he olivat päättäneet ilahduttaa miehen nyt uudella koiralla. Perhe oli ostanut miehelle Lumo-nimisen pienen koiranpennun, jonka he antoivat kirjeen kera isälle lahjaksi.

Mies sai aluksi kortin, joka oli kirjoitettu hänelle pienen Lumon puolesta. Kun isä aavisti, että hän on saamassa koiran syntymäpäivälahjaksi, hän ei pystynyt pidättelemään kyyneliään. Mies tulee olemaan varmasti täydellinen omistaja pienelle Lumo-koiralle.

Birthday Gift For Grieving Dad

"Bringing happiness back into my father's life after the loss of our two beloved dogs Nemo & Lucy. 💙💜 Welcome to the family Lumo."

Publié par UNILAD sur dimanche 12 novembre 2017