Katy Perry potkaisi fania vahingossa pallolla – moka tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Katy Perryn Salt Lake Cityssa järjestetyssä konsertissa hauska tilanne tallentui erään katsojan kameraan. Kun lava täytti loppuhuipennuksen alettua isoista silmää muistuttavista palloista, Katy Perry potkaisi yhden pallon suoraan kohti kuvaajaa.

YouTube-videolla nähdään hauska Katy Perryn konsertissa tapahtunut tilanne. Fani oli alkanut kuvaamaan konserttia Roar-kappaleen alettua koska hän oli aavistellut, että konsertti lähenee loppuhuipennustaan. Lava oli alkanut täyttymään jättimäisiä silmiä muistuttavista palloista, joita Katy Perry alkoi potkimaan kohti yleisöä.

Kuvaaja seurasi kamerallaan tilannetta ja hauskojen pallojen lentelyä. Ennen kuin hän ehti huomaamaankaan Katy Perry potkaisi yhden palloista suoraan häntä kohti. Miehen puhelin putosi osuman voimasta maahan, mutta kaksikko näytti ottavan asian kuitenkin huumorilla.