Koira sukelsi mutalampeen – huvittava näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni koiranomistaja haluaa pitää koiransa puhtaana aina varsinkin silloin, kun kyseessä on seurakoira, joka nukkuu perheen kanssa sisätiloissa. Aina puhtaana pitäminen ei kuitenkaan ole kovin helppoa, sillä monien koirien lempipuuhaa on juuri mudassa pyöriminen ja hiekan kaivaminen.

Nyt YouTube-videolla nähdään suloinen Toby-niminen koira, joka on löytänyt kävelylenkin aikana metsästä mutalammen. Toby on tietenkin epäröimättä hypännyt lampeen nautiskelemaan, minkä vuoksi sen valkoinen turkki sai silmänräpäyksessä melkoisen muodonmuutoksen.

Videolla kuullaan miten kauhuissaan Tobyn omistaja tilanteesta on. Juuri kun nainen ajatteli, että koira ei voisi liata itseään enää enempää, se kastaa mutalammen pinnan alle vielä päänsäkin. Videosta tuli nopeasti niin suosittu, että nainen päätti perustaa Tobylle myös oman Instagram-kanavan, jossa seuraajat pääsevät katsomaan koiran mutaleikkejä jatkossakin.