Minihameiden minihame – tämä ei jätä juuri arvailuille varaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

ASOS-verkkokauppa on tunnettu siitä, että sivuilta pystyy tekemään välillä todella erikoisia löytöjä. Nyt sivustolla myynnissä oleva Jaded London -merkkinen minihame on herättänyt keskustelua siksi, että se todella on jopa häiritsevän lyhyt minihame.

Mallin ylle on puettu mainoskuviin asukokonaisuus, joka on Jaded London -vaatemerkin käsialaa. Jaded London kuvailee The Sun -sivuston mukaan vaatteidensa olevan itäisen Lontoon, Los Angelesin ja New Yorkin katutyylin inspiroimia. Moni kuitenkin epäilee sitä, että näin paljastava asukokonaisuus olisi missään näistä kaupungeista normaali tai muodikas näky katukuvassa.

Minihame on materiaaliltaan denimiä ja sen hinta on 48 puntaa. Hintaa pidetään melko korkeana, koska hameessa ei ole juuri lainkaan kangasta. Tämä hame yllään kuka tahansa asettaa itsensä alttiiksi sille, että tulee kokemaan asun pettämisen ja vilautuksen pahimmalla mahdollisella tavalla julkisilla paikoilla.

Asos.com
Asos.com
Asos.com