Näyttelijäkaunottaresta tehdään virallisesti prinsessa – kihlautumisuutinen jo tällä viikolla?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan hovin kruununperimysjärjestyksessä viidentenä oleva prinssi Harry on löytänyt elämänsä rakkauden Pukumiehet-sarjan näyttelijästä Meghan Marklesta. Viime vuodesta saakka seurustelleen parin uskotaan vahvistavansa kihlautumisensa tällä viikolla.

Daily Starin saamien tietojen mukaan 33-vuotias prinssi Harry ja 36-vuotias Meghan Markle olisivat kertoneet kihlautumisestaan kuninkaanhoville jo viime viikon perjantaina. Asiasta saatetaan tiedottaa julkisesti tiistaina. Kihlautumisuutinen tarkoittaisi Britteihin kuninkaallisia häitä lähitulevaisuuteen.

Kerroimme äskettäin, että prinssi Harry ja amerikkalainen näyttelijätär Rachel Meghan Markle tapasivat ensimmäisen kerran vuoden 2016 kesällä. Prinssi Harry oli ihaillut naista jo pari vuotta ennen ensitapaamista, sillä hän on tunnustautunut suureksi Pukumiehet-sarjan faniksi. Meghan Markle irtisanoutui roolistaan seitsemännen tuotantokauden päätteeksi ja keskittyy kuninkaallisen vaimon rooliin.