Miley Cyrusin 17-vuotias pikkusisko pulahti akvaarioon – kuva kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Miley Cyrus ja hänen pikkusiskonsa Noah ovat yhdessä kuin kaksi marjaa. Samanlaisen ulkonäön lisäksi siskoksia yhdistää myös laulun lahjan. Vuosi sitten myös pikkusisko Noah alkoi haaveilla urasta musiikin parissa.

Noah Cyrus, PETA

17-vuotias Noah Cyrus poseeraa nyt PETA-eläinsuojelujärjestön kampanjakuvassa, jolla pyritään vähentämään turistien määrää Sea World -eläinpuistossa. Sea World on ollut jo vuosien ajan otsikoissa kaltoinkohteltujen merieläimiensä merkeissä.

Noah Cyrus tavoittelee isosiskonsa Mileyn tavoin uraa musiikin parissa, mutta ensimmäinen vuosi ei ole vielä tuonut ainakaan supertähteyttä. Hänen ensimmäinen singlensä oli Make Me (Cry), jossa myös miesartisti Labrinth on mukana laulamassa. Noahin ja Labyrinthin kappale kertoo erosta, johon pitkään jatkunut riitely ja itkeminen ovat lopulta johtaneet.