Prinssi Harry ja Meghan Markle kihloihin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdistyneen kuningaskunnan hovin kruununperimysjärjestyksessä viidentenä oleva prinssi Harry on löytänyt elämänsä rakkauden Pukumiehet-sarjan näyttelijästä Meghan Marklesta. Stara uutisoi tänä aamuna kello 10.30 epäilyistä, joiden mukaan Harryn ja Meghanin kihlautuminen olisi lähellä, mutta se olikin lähempänä kuin toimituksessa uskallettiin edes veikata.

Britannian hovi tiedotti tänään puolenpäivän aikaan, eli vain puolitoista tuntia Staran uutisen jälkeen, että Harry ja Meghan ovat kihlautuneet ja menossa naimisiin.

Daily Star kertoi eilen, että 33-vuotias prinssi Harry ja 36-vuotias Meghan Markle olisivat kertoneet kihlautumisestaan kuningattarelle jo viime viikon perjantaina. Tänään hovi vahvisti, että kosinta tapahtui aiemmin tässä kuussa. Kuninkaallinen pari antaa vielä tänään briteille televisiohaastattelun aiheesta.

Prinssi Harry ja amerikkalainen näyttelijätär Rachel Meghan Markle tapasivat ensimmäisen kerran vuoden 2016 kesällä. Prinssi Harry oli ihaillut naista jo pari vuotta ennen ensitapaamista, sillä hän on tunnustautunut suureksi Pukumiehet-sarjan faniksi. Meghan Markle irtisanoutui roolistaan seitsemännen tuotantokauden päätteeksi ja keskittyy kuninkaallisen vaimon rooliin.