Vauvat potkivat rajusti vatsassa – yrittävätkö navan kautta ulos?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvojen liikehdintä äitien vatsassa saattaa näyttää sivusta seuraajien mielestä todella hurjalta, mutta odottavia äitejä vauvojen potkiminen yleensä lähinnä huvittaa ja ilahduttaa. Nyt videolla nähdään monia tilanteita, joissa vauvojen liikkeet on onnistuttu tallentamaan kameralla.

Vauvoilla näyttäisi videosta päätellen olla melkoiset juhlat vatsassa. Toisinaan liikkeet käyvät niin laajoiksi, että ne näyttävät siltä kuin vauva venyttelisi vatsassa. Osa liikkeistä näyttää jo niin suurilta, että lapsen voisi luulla haluavan jo syntyä. Kollaasin ensimmäisessä videossa vauva tuntuukin yrittävän ulos äitinsä navan kautta.

Aiemmin sosiaalisessa mediassa on levinnyt videoita, joissa vauvat näyttävät tanssivan äidin vatsassa. Osa tilanteista on näyttänyt videoita katselleiden mielestä jopa siltä kuin vatsassa olisikin ihmisvauvan sijaan avaruusolio.

Babies moving inside Mom's belly

Babies moving inside Mom's belly 🌈 🤗

Publié par NTD Funniest sur samedi 4 novembre 2017