Vince Neil saapuu Suomeen – Jurassic Rock julisti ensimmäiset esiintyjät

Festarit Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisesta Mötley Crüe -yhtyeestä tunnetuksi tullut vaaleahiuksinen laulaja Vince Neil saapuu ensi kesänä Suomeen. Mikkelissä Jurassic Rockin lavalle nouseva rokkikukko on kiinnitetty tapahtuman pääesiintyjäksi. Samalla lavalla nähdään myös vankan fanijoukon omaava Turbonegro.

Kymmenen vuoden ajan Mikkelissä järjestetty Jurassic Rock tuo ensi vuonna 3.-4. elokuuta joukon tunnettuja nimiä festivaalilavalle. Kaksi kattausta on nyt paljastettu, ja niistä toinen on 56-vuotias amerikkalainen rokkimuusikko Vince Neil. Festivaalijärjestäjät ovat kiinnittäneet esiintyjäkaartiin myös norjalaisen punkbändi Turbonegron, jonka seuraava Rocknroll Machine -nimeä kantava albumi ilmestyy ensi vuonna helmikuussa.

Surffarilookistaan tunnettu Vince Neil nousi koko maailman tietoisuuteen Mötley Crüe -yhtyeen laulajana. Bändin lopetettua mies on keskittynyt soolouraansa ja yritystoimintaan. Mieheltä on ilmestynyt levy viimeksi vuonna 2010, nimeltään Tattoos & Tequila.

Awesome show last night! Thank You Cape Coral!

A post shared by Vince Neil (@thevinceneil) on

Thank you Germany!! We hope to be back next year!

A post shared by Vince Neil (@thevinceneil) on

"Just a great big boy with a teeny weeny alibi" #turbonegro

A post shared by Turbonegro (@turbonegrohq) on