Emily Ratajkowski täysin alastomana Instagramissa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

26-vuotias malli Emily Ratajkowski on julkaissut säännöllisesti hänen omalla Instagram-kanavallaan seksikkäitä bikinikuvia antaakseen faneilleen hieman esimakua tulevasta uimapukumallistostaan. Toisinaan malli esiintyy omissa mainoksissaan kuitenkin myös alasti.

Upean Emily Ratajkowskin fanit ovat tottuneet näkemään naisesta aika ajoin todella seksikkäitä ja paljastavia kuvia. Nykyään nainen ei kuitenkaan juuri muunlaisia kuvia edes julkaise. Nyt hän on julkaissut Inamorata-vaatemerkkinsä Instagram-sivuilla myös kuvia, joissa hän on täysin alasti.

Emily Ratajkowski poseeraa omissa tuotekuvissaan itse, mikä onkin luonnollista, koska nainen on tällä hetkellä yksi muotitalojen halutuimmista uimapukumalleista upean vartalonsa vuoksi. Nainen ei häpeile vartalossaan mitään kohtaa ja esitteleekin kurvejaan hyvin estottomasti omissa kuvissaan.

🌞

A post shared by Inamorataswim (@inamorataswim) on

On film in paradise by @megatronison

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on