Jessica Alba kuvattiin meikittömänä – yritti vältellä kuvaajia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin ja kauneimpiin naistähtiin kuuluva näyttelijätär Jessica Alba on valittu usein maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Nykyään Alba on keskittynyt enemmän kosmetiikkabisneksensä kasvattamiseen ja perheeseensä, joka on pian saamassa jälleen uuden jäsenen poikavauvasta.

Eilen Jessica kuvattiin Beverly Hillsissä, jossa hän oli poistumassa tapaamisesta. Muhkean raskausvatsan lisäksi kuvaajien huomio kiinnittyi meikittömyyteen, joten Jessica yritti parhaansa mukaan peitellä.

36-vuotias Jessica Alballa ja hänen miehellään Cash Warrenilla on entuudestaan kaksi tytärtä. Nyt yhdeksänvuotias Honor ja kuusivuotias Haven ovat siis saamassa itselleen pikkuveljen. Jessica paljasti taannoin Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa odottavansa poikaa. Alba kertoi, että pojan tuleminen perheeseen tulee luomaan myös hänelle aivan uudenlaisen tilanteen.

Splash
Splash
Splash