Koira jätettiin autoon – keksi varman keinon saada huomiota!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harva koira nauttii joutuessaan odottelemaan omistaa yksin autossa, vaikka esimerkiksi helteestä johtuvaa vaaraa ei olisikaan. Eräs koira keksi kuitenkin nokkelan keinon saada sen yksin jättäneen omistajansa huomion.

Yotubessa julkaistun videon jakajan mukaan hänen aviomiehensä oli ihmetellyt parkkipaikalta kantautuvaa jatkuvaa auton torven ääntä. Ensin hän luuli kyseessä olleen ihminen, joka olisi nojannut päällään auton rattiin.

Pian todellisuus kuitenkin valkeni miehelle. Äänen aiheuttaja oli yksinään ajoneuvoon jätetty koira. Se oli keksinyt, kuinka auton torvea käytetään.

Koira ei ollut selkeästi mielissään siitä, että se oli jätetty yksinään autoon omistajan ollessa asioilla. Lopulta videon kuvaaja oli kuitenkin onnistunut harhauttamaan koiran lopettamaan torven painamisen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.