Maailman nuorin tatuointitaiteilija – poika tekee mustekuvia 12-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tatuointiartisteille riittää tänä päivänä töitä, koska mustekuvien ottamisesta ihoon on tullut suositumpaa kuin koskaan aiemmin. Yksi uraa tekevistä tatuointitaiteilijoista on 12-vuotias Ezrah Dormon. Hän on maailman nuorin tatuoitsija.

Tatuointiartisti Ali Garcian opissa parhaillaan oleva Ezrah Dormon on tehnyt tatuointeja jo useammalle eri henkilölle, mutta ensimmäisenä asiakkaana oli hänen oma äitinsä Wynter Dormon. Sittemmin poika on harjoitellut tatuointien piirtämistä päivittäin. Poika on tiukassa opissa, mutta ymmärtää pitkän harjoittelun tuottavan tulosta.

Ezrah Dormon uskoo unelmiinsa ja jaksaa siksi treenata tulevaa ammattiaan sinnikkäästi aina tatuointikoneen käyttämisestä tuikitärkeisiin hygieniaseikkoihin. Pojalla ei ole omia tatuointeja vielä, mutta hän aikoo ottaa sellaisen täysi-ikäiseksi kasvettuaan. Sitä ennen hän koristelee muiden ihoja omaa tyyliään etsien.