Prinssi Harryn kihlattu Meghan Markle bikineissä – lomakuvat päätyivät verkkoon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Britannian kuninkaallinen perhe ilmoitti ilouutisesta, kun Prinssi Harry ja näyttelijätär Meghan Markle vahvistivat kihlautumisensa. Markle on ollut naimisissa aiemminkin, ja hänen entinen aviomiehensä on amerikkalainen televisiotuottaja Trevor Engelson.

Nyt seitsemän vuotta yhdessä viihtyneen entisen pariskunnan vanhat lomakuvat ovat päätyneet julkisuuteen. Reilut 10 vuotta sitten ikuistetuissa lomakuvissa nähdään muun muassa tulevan kuninkaallisen kaunottaren upea bikinivartalo.

Kuvissa Meghan nähdään lekottelemassa aurinkolomillaan muun muassa Santorinilla, Meksikossa ja Kreikassa vuosina 2006 – 2007. Splash kuvatoimiston mukaan kuvat ovat peräisin perhetutun yksityisestä kuvakansiosta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash