Nightwish kahdella keikalla Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuista suosiota nauttiva suomalainen Nightwish-yhtye juhlii 20-vuotista taivaltaan julkaisemalla Decades-tuplakokoelman. Lisäksi yhtye tekee samannimisen yhdeksän kuukautta kestävän maailmankiertueen.

Ensi vuoden maaliskuussa Pohjois-Amerikasta käynnistyvä kiertue saapuu Eurooppaan toukokuussa, jolloin yhtye nähdään Tallinnan Saku Suurhallissa 18. toukokuuta. Suomessa Nightwish esiintyy ensi kesänä kahdesti, 13. heinäkuuta Ilosaarirockissa Joensuussa ja 21. heinäkuuta Mukkulan Tapahtumapuistossa Lahdessa.

Kiertueella tullaan kuulemaan varsinkin vanhempaa ja harvinaisempaa tuotantoa uudelleen sovitettuna. Settilista tehdään vain tätä kyseistä kiertuetta varten. Kiertueen yhteydessä ilmestyy tuplakokoelma Decades, joka julkaistaan maailmanlaajuisesti 9. maaliskuuta.