Nikke Ankaralta uusi sinkku – yhdessä Irinan kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Nikke Ankara nähtiin taannoin Vain elämää -ohjelmassa, jossa vieraili myös poptähti Irina. Nyt he ovat yhdistäneet voimansa Nikke Ankaran uudella Kaadutaan-singlellä. Kappaleella yhdistyy Irinan tunnistettava ääni ja Niken räppi-ilmaisu.

– Keikoilla kuullaan kaikki hittibiisit, ja vierailijoita koitetaan saada vierailemaan parhaan mukaan. Myös uusia biisejä on luvassa, ja ylläreitä tullaan varmasti kuulemaan, kun ekaa kertaa otan palasia mun suositusta Aivotonta Räpätiräpää -sarjasta keikkasettiin, Nikke kertoo.

Parhaillaan Nikke Ankara kiertää Turbulenssikiertueellaan, joka kattaa 13 paikkakuntaa. Kiertueen tulevat keikat ovat seuraavat:

1.12 Cabaret, Pori

2.12 Tivoli, Oulu

5.12 Club Leijona, Forssa

8.12 Corner Inn, Kemi

9.12 Konsta, Kaustinen

15.12 Vaakuna, Mikkeli

16.12 Sajos, Inari

22.12 Pakkahuone, Tampere