Pikku G tekee paluun – julkaisee perjantaina uuden singlen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suurta suosiota nauttinut suomiräppäri Pikku G tekee nyt paluun. Kymmenen vuoden tauon jälkeen hän julkaisee uutta musiikkia, kun uusi MGI:n tuottama kappale Solmussa ilmestyy perjantaina 1. joulukuuta.

16. joulukuuta Pikku G esiintyy Helsingissä loppuunmyydyssä The Circuksessa. Viimekesäisten kolmen festarikeikan myötä Pikku G innostui ajatuksesta julkaista uutta musiikkia. Solmussa perustuu Pikku G:n omiin kokemuksiin ja hän uskoo kappaleen olevan helposti samastuttava.

– Solmussa käsittelee solmuja, joita elämässä syntyy parisuhteista tai ystävyyssuhteista, kun tilanteet muuttuvat vaikeiksi. Itse käsittelen usein asioita lisäämällä vauhtia, mutta solmut eivät aukea vetämällä. Toivon, että mahdollisimman moni löytää biisin ja pysähtyy kuuntelemaan sitä, Pikku G sanoo.

Pikku G, oikealta nimeltään Henri Vähäkainu, aloitti uransa 15-vuotiaana. Hän on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä räppäreistä. Hän julkaisi urallaan vain kaksi albumia, joiden yhteismyynti on tänä päivänä lähes 200.000 kappaletta. Nelinkertaista platinaa myynyt debyyttialbumi Räjähdysvaara oli yli 120.000 kappaleen myynnillä julkaisuvuotensa myydyin levy. Vuotta myöhemmin ilmestynyt Suora lähetys –albumi myi platinaa.