Poliisi pyytää havaintoja kuvan luksusmaasturista – töytäisi lasta Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisi pyytää havaintoja valkoisesta luksusmaasturista, joka töytäisi maanantaina 6. marraskuta 2017 noin kello 14.30 aikaan suojatietä ylittänyttä lasta Helsingin Kampissa Albertinkadun ja Pursimiehenkadun risteyksessä. Kuljettaja pakeni paikalta, kun lapsen äiti kertoi soittavansa poliisit.

‒ Lapsi selvisi onneksi tilanteesta säikähdyksellä. Olemme saaneet tilanteesta valvontakameratallenteen ja kaipaamme nyt vihjeitä kuljettajan tunnistamiseksi. Yksinkertaisinta olisi, jos kuljettaja ilmoittautuisi itse poliisille, toteaa rikoskomisario Pekka Seppälä Helsingin poliisilaitokselta.

Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Auton merkki ja malli on liitteenä olevien valvontakamerakuvien perusteella Cadillac Escalade. Kuljettajan tunnistamisessa auttavat vihjeet voi ilmoittaa virka-aikana numeroon +358 295 480 121 tai sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki(at)poliisi.fi.

Poliisi
Poliisi