Tytär kihlautui Prinssi Harryn kanssa – poliisit heti äidin kotiin Yhdysvalloissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Iso-Britannian hovin kruununperimysjärjestyksessä viidentenä oleva Prinssi Harry kertoi eilen kihlautuneensa tyttöystävänsä Meghan Marklen kanssa. Markle on Pukumiehet-sarjasta tuttu näyttelijätär, joka tosin jätti juuri ammattinsa ryhtyäkseen kuninkaalliseksi.

Prinssi Harry ja Meghan Markle

Kuninkaallisia suojellaan tiukasti, mikä on nyt näkynyt myös Meghanin perheelle. Hänen äitinsä Doria Radlan asuu nykyisin Los Angelesissa, Yhdysvalloissa, ja kihlautuminen näkyi jo heti eilen äidin asunnolla. Poliisipartio ilmestyi nimittäin saman tien äidin asunnon edustalle varmistamaan tämän turvallisuutta. Tiedossa ei ole oliko kyse brittiviranomaisten virka-apupyynnöstä vai paikallisen poliisin omasta aktiivisuudesta.

33-vuotias Prinssi Harry ja 36-vuotias Meghan Markle kertoivat kihlautumisestaan kuningattarelle viime viikon perjantaina. Eilen hovi vahvisti, että kosinta tapahtui aiemmin tässä kuussa. Prinssi Harry ja Rachel Meghan Markle tapasivat kesällä 2016. Prinssi Harry oli ihaillut naista jo pari vuotta ennen tapaamista, sillä hän on tunnustautunut suureksi Pukumiehet-sarjan faniksi.

Splash
Splash
Splash