Isä luuli laturia dildoksi – näin kommentoi tyttärelleen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs perheenisä oli luullut tyttären huoneen sängyltä löytynyttä pientä matkalaturia vibraattoriksi. Hän oli nopeasti lähestynyt tytärtään tekstiviestien välityksellä ja halunnut ottaa seksilelun hänen kanssaan puheeksi.

Emily-tytär on julkaissut hänen Twitter-kanavallaan kuvakaappaukset hauskasta tekstiviestikeskustelusta, jonka hän oli käynyt isänsä kanssa. Isä oli lähettänyt tyttärelle kuvan pienestä laitteesta, joka hänen mielestään oli vibraattori. Hän oli kertonut seksilelun olleen ällöttävä näky, joka tyttären olisi pitänyt ennen kotoa poistumistaan piilottaa mikäli hänellä on tarve seksilelulle.

Tytär oli varmasti melko huvittunut joutuessaan korjaamaan asian isälle. Kyseessä oli kannettava puhelimen laturi eikä vibraattori. Kun isä kuuli olleensa väärässä hän pyysi nolona anteeksi ja vannotti tytärtä olemaan kertomatta tästä keskustelusta hänen äidilleen.