Koira nautti trampoliinilla hyppimisestä – säikähti kuitenkin kameraa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmisten tavoin myös monet eläimet rakastavat trampoliineilla hyppimistä. Tästä todisteena toimivat lukuisat Youtube-videot, joissa eläimet on yllätetty loikkimasta innoissaan pihoille jätetyillä trampoliineilla.

Tuoreella Twitter-videolla tavataan kuitenkin koira, joka on liian cool myöntääkseen innostuvansa moisista asioista. Siperianhusky-rotuinen lemmikkieläin hyppi sen pihalla olevan trampoliinin päällä riemuissaan. Koiran omistaja ei tietenkään voinut jättää kuvaamatta tilannetta.

Heti kun koira huomasi miehen kuvaavan häntä, se lopetti. Miehen lähestyessä lemmikkiään se istuu tyynesti trampoliinin päällä kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

– Heräsin juuri ja löysin koirani tekemästä näin, videon jakanut Twitter-käyttäjä kirjoitti.