Meghan Markle joutuu luopumaan koirastaan – päätös oli vaikea

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iso-Britannian hovin kruununperimysjärjestyksessä viidentenä oleva Prinssi Harry kertoi tällä viikolla kihlautuneensa tyttöystävänsä Meghan Marklen kanssa. Markle on Pukumiehet-sarjasta tuttu näyttelijätär, joka on nyt jättänyt ammattinsa ryhtyäkseen kuninkaalliseksi.

36-vuotias Meghan Markle joutuu luopumaan monista hänelle rakkaista asioista muuttaakseen prinssinsä luo Englantiin. Amerikkalaiskaunotar joutuu sanomaan hyvästit muun muassa hänen rakkaalle Bogart-nimiselle koiralleen, jonka nainen on aikoinaan pelastanut eläinsuojasta ja adoptoinut.

Daily Mail -sivuston mukaan nainen joutui tekemään sydäntäsärkevän päätöksen ja muuttamaan Englantiin ilman Bogartia, koska koira on liian vanha kestääkseen niin pitkää matkustusurakkaa. Englantiin muuttamisen ja uuden kansalaisuuden myötä nainen joutuu luopumaan myös aiemmista rooleistaan hyväntekeväisyysjärjestöissä. Markle on toiminut muun muassa World Vision Canada ja One Young World -järjestöjen suojelijana.

After a long day of shooting it's date night with my boys and @lindsayjillroth #homesweethome #bogart&guy #adoptdontshop

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

A beautiful day 1 in #Rwanda with @worldvisioncan. So happy to be back ✌🏼️

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on