Rihanna tunnustaa: ”Nukun vain 3-4 tuntia yössä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Rihanna on tunnustanut elävänsä epäterveellisesti. Nainen on kertonut Ranskan Voguen haastattelussa nukkuvansa öisin ainoastaan 3-4 tuntia. Tämä ei ole edes puolta määrää siitä unesta, mitä keskivertoihminen tarvitsisi.

Yli kymmenen vuotta aktiivisesti uraa musiikinparissa luonut barbadossyntyinen Rihanna täyttää ensi vuonna 30 vuotta. Kahdeksankertainen Grammy-voittaja on nyt paljastanut, että artistin epäsäännöllinen elämäntyyli on vaikuttanut hänen normaaliarkeensa. Hän tunnustaa kuluttavansa öisin aikaa television ääressä, vaikka pitäisi mennä nukkumaan.

– Minulla on ongelmia rauhottumisen kanssa. Vaikka tulisin kotiin aikaisin, eli ennen aamuyhtä, alan katsella televisio-ohjelmia ja paljon rakastamiani dokumentteja. En osaa mennä suoraan sänkyyn. Nukun oikeasti vain kolme tai neljä tuntia yössä, Rihanna kertoo Voguelle.