Bella Hadidin seksiä tihkuva mekko varasti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tämän vuoden Victoria’s Secret -muotinäytöksen lavalla nähtiin useiden kaunottarien mukana Bella Hadid, jonka on kerrottu varastaneen koko shown upealla hymyllään. Nainen on melkoinen näky aina myös katukuvassa, sillä hän panostaa joka päivä omaan asuunsa.

Nyt Bella Hadid nähtiin New Yorkissa Victoria’s Secretin järjestämässä tapahtumassa, jossa taltioitu muotinäytös esitettiin. Tapahtuma oli täynnä kauniita alusvaatemalleja, mutta nainen onnistui jälleen seksikkäällä asuvalinnallaan kiinnittämään kuvaajien huomion itseensä punaisella matolla.

21-vuotias Bella Hadid sai erityisen paljon kiitosta muotinäytöksen jälkeen siitä, että hän hymyili niin valloittavasti catwalkilla. Yleensä kovin vakavakasvoisena kuvissa poseeraava Hadid vilautti upean hymynsä nyt myös tapahtuman punaisella matolla.

Splash
Splash
Splash
Splash