Uskomatonta! Ihmisille myydään liekinheitintä – kuka vaan voi ostaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Ion Productions Team -niminen yritys toi muutama vuosi sitten markkinoille tavallisille kuluttajille tarkoitetun liekinheittimen. Nyt yhtiö on valmistanut XM42-liekinheittimestä parannellun version, jota voi ennakkotilata netistä.

On vaikea uskoa todeksi, että Yhdysvalloissa on mahdollista tilata liekinheittimiä, jotka syöksevät tulta yli yhdeksän metrin päähän. Ion Productions Team on tuomassa markkinoille uuden XM42-M -mallin liekinheittimen, jonka mukana tulee selässä kannettava säiliö polttoaineelle. Toisin sanoen liekinheittimen käyttöaika pitenee yhtiön vanhaan versioon verrattuna huomattavasti.

Kun yrityksen vanhalla liekinheittimellä pystyi tuottamaan kauaskantoista liekkiä noin minuutin ajan, on uudessa mallissa polttoaikaa yli kolmeksi minuutiksi lisätankin avulla. XM42-M -liekinheitintä voi nyt ennakkotilata alle 900 dollarilla.

@cctactics and @macthewife801 keeping it hot with the #XM42 #modular #flamethrower 🔥

A post shared by The Ion Productions Team (@ionprodteam) on

The store is OPEN! Get your XM42-M handheld flamethrower order in before it's too late! Link in bio. 🔥 Only $899 shipped anywhere in the US (except CA/MD, of course). The pre-order window will close on 11/30 @ 11:59 MST. During this special pre-order period, customers will be given a free shirt, keychain, patch, and a $50 discount code to use toward the Ultralite backpack kit at any time! The first 50 customers to order an XM42-M will have their order shipped by Dec 15, 2017. The remaining pre-orders will ship by Jan 19, 2018. If you want to ensure you get an XM42-M along with all the bonus gear, you’ll want to get in on the pre-order! #XM42 #modular #badass #sexy #madeinusa #billet #flamethrower #2a #instaguns

A post shared by The Ion Productions Team (@ionprodteam) on

We’ll be taking pre-orders at store.XM42.com starting Black Friday 11/24 @ 8:00AM MST for only $899 shipped anywhere in the US. The pre-order window will close on 11/30 @ 11:59 MST. During this special pre-order period, customers will be given a free shirt, keychain, patch, and a $50 discount code to use toward the Ultralite backpack kit at any time! The first 50 customers to order an XM42-M will have their order shipped by Dec 15, 2017. The remaining pre-orders will ship by Jan 19, 2018. We will continue to sell the XM42-M in our online store as an in-stock item February 1, 2018. If you want to ensure you get an XM42-M along with all the bonus gear, you’ll want to get in on the pre-order! The Ultralite backpack kit will be available for order (pre-order) by mid-December, and then will be in stock along with the XM42-M by February 1 as well. #XM42 #modular #badass #sexy #madeinusa #billet #flamethrower #2a #instaguns

A post shared by The Ion Productions Team (@ionprodteam) on