Legginsit jäävät toiseksi! Kim Kardashianin ulkoiluasu ei kurveja piilottele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kim Kardashian astui hetki sitten perheen kuopuksen Kylien kilpailijaksi lanseeraamalla oman kosmetiikkasarjan. KKWBEAUTY-nimeä kantava kosmetiikkabrändi onkin lanseerauspäivän jälkeen kasvanut vauhdilla ja laajentunut myös hajuvesien puolelle.

Nyt Kim Kardashian on kuvattu poistumassa valokuvaussessiosta Los Angelesissa. Pitkän päivän jälkeen julkkiskaunotar asteli studiosta autolleen niukassa asussa, joka jätti jopa legginsit paljastavuudessaan toiseksi.

37-vuotias Kim Kardashian on toiminut jokaisen oman tuotteensa mallina, minkä vuoksi olikin luonnollista, että nainen nähtiin jälleen uudenkin tuotteen mainoskuvissa itse. Tällä kerralla kuvat ovat kuitenkin paljon rohkeampia kuin aiemmat mainoskuvat. Nainen on kuvissa alasti ja poseeraa pelkkä glitteri ihonsa peitteenä.

Splash
Splash
Splash