Linnanmäki myy Vekkulan osia nettihuutokaupassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Linnanmäen huvipuisto ilmoitti taannoin lopettavansa jo lähes ikoniseksi vuosikymmenten varrella muodostuneen Vekkulansa. Nyt Linnanmäki ilmoittaa, että se tulee myymään Vekkulan osia joulukuussa järjestettävässä nettihuutokaupassa. Tuotto ohjataan lastensuojelutyöhön.

Huvipuistoväkeä yli 50 vuoden ajan ilahduttaneen Vekkulan osia huutokaupataan 11. – 21. joulukuuta Huutokaupat.com –verkkosivustolla järjestettävässä hyväntekeväisyyshuutokaupassa. Tarkemmat tiedot huutokaupan yksityiskohdista ja myytävistä kohteista julkaistaan ennen huutokauppaa.

Vekkulasta myyntiin tulee esimerkiksi erilaisia figuureita, nostalginen riippusilta sekä huippusuositut liikkuvat portaat.

– Ilmoitettuamme Vekkulan uusimisesta saimme lukuisia kyselyitä ja toiveita tällaisen huutokaupan järjestämisen suhteen. Huutokaupan tuotto ohjataan Lasten Päivän Säätiön mission mukaisesti lastensuojelutyöhön, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo.