Mies rakensi Joulutarinan jalkalampun – hämmentävä tulos

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Puuseppä Paul Jackman esittelee ahkerasti timpurin taitojaan netissä. Nyt mies on veistänyt ja valmistanut Joulutarina-elokuvasta tutun jalkalampun. Hän käytti mallina omaa jalkaansa.

Joulutarinan jalkalamppu on hauska osa legendaarista kertomusta. Nyt Paul Jackman on luonut omaa jalkaa apuna käyttäen samankaltaisen valaisimen kuin amerikkalaisessa elokuvassa. Jalkalamppu syntyy mestarillisen puukäsityötaidon tuloksena, ja mies esittelee lampun eri rakentamisvaiheet seikkaperäisesti Youtube-kanavallaan.

Jalkalamppu saa viimeistelyn Carolina Shoen -lahjoittamasta kengästä sekä erikseen vamistetusta lampunvarjostimesta. Paul Jackman osoittaa, että käsityötaidoilla on nykyisin entistäkin enemmän arvoa, sillä lukuisia työmiestunteja vaatinut jalkalamppu on huomattavasti erikoisempi kuin tusinatuotannolla valmistetut muoviset häkkyrät.