Mies sukelsi ravun koloon – palasi uskomaton saalis mukanaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni on voinut nähdä joskus etelän lomamatkoillaan rantahiekassa pikkuruisia koloja, joihin pienet ravut kipittävät. Tällä kerralla eräs mies löysi rannan läheisyydestä valtavan kolon eikä voinut olla tarkistamatta millainen asukki sen sisällä on.

Ravut kaivavat itselleen hiekkaan koloja, jotka toimivat niiden suojapaikkana. Mies arveli ison kolon kuuluvan ravulle, minkä vuoksi hän päätti tutkia sitä lähemmin. Lopulta mies sukelsi koloon pää edellä niin, että vain hänen jalkansa jäivät enää maan pinnalle.

YouTube-videolla nähdään miten miehen ystävä joutuu vetämään hänet kolosta pois, koska hän on niin syvällä, että ei pysty enää itse kapuamaan takaisin ylös. Mies sai saaliikseen paljain käsin uskomattoman kokoisen ravun, joka kolossa oli piileskellyt.