Seksiä heti treenin jälkeen – saat parempia orgasmeja

Fitness Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Liikunta vapauttaa mielihyvähormoneja kehoon ja siksi urheilusuorituksen jälkeen voi tuntea olonsa energiseksi ja hyvävointiseksi. Tunnelatausta kannattaa hyödyntää myös seksissä, sillä keho on silloin jo valmiiksi virittyneessä tilassa.

Seksuaaliterveyteen erikoistunut urologi Jamin Brahmbhatt kertoo Men’s Healthille, että ihmisten kannattaisi harrastaa seksiä mahdollisimman nopeasti urheilusuorituksen jälkeen. Syynä on se, että seksi voi nousta treenin jälkeen suorastaan tajunnanräjäyttävälle tasolle. Sen lisäksi, että liikuntasuoritus nostaa libidoa ja mielihyvähormonien tasoa, parantaa se myös adrenaliinin virtaamista kehossa. Miesten testosteronitasot ovat koholla noin tunnin ajan treenaamisen jälkeen.

Myös erektio voi olla voimakkaampi urheilusuorituksen jälkeen. Veri virtaa vapaammin eri ruumiinosiin ja orgasmit muodostuvat ällistyttävän nopeasti. Samalla voi jatkaa liikuntasuorituksen aloittamaa rasvanpolttoa kaloreita kuluttaen. Kaiken lisäksi treenin aiheuttama hikoilu voi viehättää vastakkaista sukupuolta, sillä ihminen on kiinnostunut kumppaninsa tuoksuista alkukantaisella tasolla.