Stella Maxwellin läpinäkyvä paita paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pohjoisirlantilainen Stella Maxwell on kansainvälinen kaunotar, joka varttui Belgiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Malliuransa hän aloitti jo 14-vuotiaana, mutta vasta viime vuonna Stella noteerattiin laajemmin hänen päästyään Victoria’s Secret -muotinäytökseen, jossa kaunotar nähtiin myös tänä vuonna.

27-vuotias Stella Maxwell nähtiin nyt New Yorkissa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin järjestämässä tapahtumassa, jossa taltioitu muotinäytös esitettiin. Nainen säväytti punaisella matolla todella seksikkäässä asussa, joka ei liikoja peitellyt.

Stella Maxwell sai ihmisten suut loksahtamaan auki upealla mustalla pitsimekollaan. Pitsimekosta näkyi läpi naisen alusvaatteet, jotka tällä kerralla rajoittuivat pelkkiin mustiin alushousuihin. Rintaliivien sijaan nainen oli vain peittänyt nänninsä ihonvärisillä pienillä suojilla, mutta rinnat näkyivät muuten kokonaisuudessaan pitsisen yläosan alta läpi.

Splash
Splash
Splash
Splash