7 tehokasta laihdutusvinkkiä – tuloksia jo kahdessa viikossa

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan ihmiset ostavat hyvistä alennusmyynneistä itselleen liian pieniä asuja juhliin. Moni ajattelee laihtuvansa pukuun, joka vielä ostohetkellä puristaa pahasti tai ei mahdu edes kiinni. Yhtä moni luultavasti havahtuu myös kaksi viikkoa ennen kyseisiä juhlia, että ei olekaan laihtunut grammaakaan.

Ravintoneuvoja Fiona Kirk antoi Daily Mail -sivustolla seitsemän parasta neuvoaan, joita noudattamalla juhlamekon vetoketju tai puvun housujen nappi saadaankin jo kahden viikon kuluttua kiinni.

1. Syö kananmunia aamulla



Syö proteiinipitoinen aamiainen, koska se pitää olon kylläisenä pidempään.

2. Syö aamulla paljon hiilihydraatteja



Syö aamulla suurin osa koko päivän hiilihydraateista. Syö suurin osa kuitenkin kasviksina ja vihanneksina äläkä ahmi pelkkää leipää ja muroja.

3. Syö omena ennen lounasta



Lounaalla moni sortuu hotkimaan liikaa ruokaa. Ylisyömisen välttämiseksi kannattaa syödä omena ennen varsinaista ateriaa, koska sen avulla annoskoko pysyy maltillisempana.

4. Vältä virvoitusjuomia



Vältä sekä sokeroituja että keinotekoisesti makeutettuja virvoitusjuomia. Sokeristen ja makealta maistuvien juomien jälkeen ihmiset sortuvat ahmimaan ruokaa ja välipaloja.

5. Lounaaksi papuja ja linssejä



Tärkkelyspitoiset pavut ja linssit sulavat paljon hitaammin kuin muut tärkkelystä sisältävät ruoat. Pavut ja linssit vapauttavat hitaasti energiaa ja pitävät olon kylläisenä.

6. Syö pähkinöitä



Syö hyppysellinen magnesiumpitoisia manteleita ja cashewpähkinöitä joka päivä. Muista määrässä kohtuus, koska pähkinöissä on paljon rasvaa.

7. Syö enemmän äyriäisiä



Äyriäisissä on kemikaaleja, jotka tehostavat rasvan palamista treenaamisen aikana ja tukevat laihdutusprosessia.