Kelly Clarkson kävi Carpool Karaokessa – yllätystreffit kesken kaiken!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja ja televisioisäntä James Cordenilla on The Late Late Show -keskusteluohjelmassaan Carpool Karaoke -niminen osio, jossa James Cordenin auton kyytiin nousee aina joko jokin uusi ja kiinnostava artisti tai musiikkialan konkari. Nyt Corden yllätti ja nappasikin kyytiin laulaja Kelly Clarksonin.

35-vuotias laulajatähti Kelly Clarkson tuli aikoinaan American Idol -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden voittajana monille tutuksi. Kahden lapsen äiti on pitänyt musiikin tekemisestä hieman taukoa, mutta nyt nainen nousi juontajan auton kyytiin kertomaan kuulumisiaan ja laulamaan vanhoja hittejään.

Kelly Clarkson esitteli auton kyydissä häisäisevän upeaa laulutaitoaan laulamalla heti ensimmäisenä suositun Since U Been Gone -hittinsä. Juontaja muunsi autokyydin nopeasti romanttisiksi treffeiksi kun hän nappasi Clarksonin aviomiehen naisen yllätykseksi auton takapenkille.