Kim Kardashian yritti varastaa siskon koiran – haukkui vähemmän kuin oma

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian osti hetki sitten hänen esikoiselleen North Westille todella suloisen koiran pennun, joka on saanut nopeasti suuren suosion sosiaalisessa mediassa. Kim osti siskonsa Kourtneyn kanssa kaksi pentua, joista toinen meni Northille ja toinen Kourtneyn tyttärelle Penelopelle.

Kim Kardashian alkoi kuitenkin pitämään Penelopelle ostetusta koirasta enemmän kuin hänen tyttärensä omasta. Kim päätti vaihtaa koirat ja toivoi, että lapset tai Kourtney eivät huomaisi asiaa tai haluaisi vaihtaa koiria takaisin.

Kourtney oli kuitenkin huomannut heti, että Kim oli ottanut heidän koiransa. Kun Kourtney oli tullut tekemään vaihdosta, Kim ei olisi halunnut antaa koiraa enää takaisin. Hän piti Kourtneyn koiratsa enemmän koska se ei haukkunut niin paljon ja oli rauhallisempi sylissä. Lopulta hän joutui kuitenkin antamaan periksi ja luovuttamaan koiran takaisin siskolleen.