Koalapoikanen varasti australialaisten sydämet – katso mikä söpöys!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australiassa luonnonvaraisena asuvat koalat ovat tunnetusti eräitä maailman söpöimpiä eläimiä, ja ne ovat varsinkin lasten mieleen. Pentuina koalat ovat kuin eläviä pehmoleluja, ja juuri siksi eräs pienokainen onkin nyt varastanut australialaisten sydämet.

Taronga Zoon uusin asukas on yhdeksän kuukauden ikäinen Banks-urospoikanen, joka sai nimensä tutkimusmatkailija Sir Joseph Banksin mukaan. Banks on Malleey-emonsa toinen pentu, joten sillä on kolmen vuoden ikäinen isoveli.

Parhaillaan eläintarhassa eukalyptuksen lehtiä mussuttava pienokainen on nyt noussut kengurumaassa julkkistähdeksi. Koalat eivät kovin usein lisäänny vankeudessa, ja luonnossa niiden määrä on huolestuttavasti laskussa. Kyseessä oli siis iloinen perheuutinen monessakin mielessä.

Splash
Splash
Splash