Kuukautiskivut kuriin suklaaleivoksella – browniet kestotilauksena kotiin

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni nainen voi kokea saavansa kuukautiskipuihin helpotusta suklaasta tai jostakin muusta herkusta. Nyt eräs leipuri on kertonut keksineensä sellaisen brownie-reseptin, jolla naisten kuukautiskivut saadaan kuriin.

Devon Loft -niminen nainen on perustanut Moon Cycle Bakery -nimisen yrityksen. Yritys valmistaa naisten kuukautiskipuja lievittäviä suklaaleivoksia, jotka kuljetetaan suoraan tilaajan kotiovelle. Tilaus toimitetaan kerran kuussa juuri siihen aikaan kun nainen leivosta kipeimmin tarvitsee kuukautiskierron ollessa kivuliaimmillaan.

Yhden leivoksen sisältävä rasia maksaa 15 dollaria, kaksi leivosta 20 dollaria ja kolme leivosta 30 dollaria. Leivos auttaa kuukautiskivuista kärsiviä naisia leipurin mukaan jo pelkän herkullisuudenkin vuoksi. Siinä on kuitenkin Daily Mail -sivuston mukaan myös tulehdusta lievittäviä ainesosia ja magnesiumia, matchaa, inkivääriä, rautaa sekä kalsiumia.

https://www.instagram.com/p/BYri0WZAY6G/?taken-by=mooncyclebakery

https://www.instagram.com/p/BaHie-PnmK9/?taken-by=mooncyclebakery