Hurja näky takapihalla – alligaattori ilmestyi kuistille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnossa asustelevat villieläimet yleensä pelkäävät ihmisiä ja yrittävät karttaa asutuksia. Muutamia poikkeuksia sääntöihin kuitenkin löytyy, kun esimerkiksi karhut tulevat herkullisten roska-astioiden tuoksu nenässään pihoille etsimään ruokaa. Nyt eräällä pihalla kävi alligaattori.

Floridassa omakotitalon asukas oli kesken television katselun kuullut ulkoa ääntä, jonka oli ajatellut olevan koputus talon lasiseen takaoveen. Kun henkilö oli mennyt katsomaan kuka ovella koputteli, hän oli huomannut, että takapihan kuistilla olikin alligaattori.

Asukas on kuvannut YouTube-videolle näkyä, joka hänen takapihallaan odotti. Alligaattori odotteli kuistilla nätisti sitä, että omistaja olisi avannut sille oven. Perheen kissa yritti kuitenkin hienosti pitää omistajansa puolia ja puolustaa taloa maukumalla alligaattorille.