Lady Gagan takapuoli kuin persikka – rohkea kuva Instagramiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poppikuningatar Lady Gaga tunnetaan hänen avantgardistisesta tyylistään. Nyt nainen on innostunut esittelemään takamustaan sosiaalisessa mediassa, ja paljastava kuva on kerännyt hetkessä lähes 1,5 miljoonaa tykkäystä.

Lady Gaga on kärsinyt vakavasta sairaudesta, jonka takia hän on joutunut perumaan tämän vuoden Euroopan kiertueensa. Euroopan mantereen kiertuetta on siirretty ensi vuoteen, mutta sitä odotellessa nainen on ehtinyt rakastua Christian Carino -nimiseen mieheen. Herralla on mitä ilmiselvimmin hyvät oltavat, sillä Lady Gagan takamus edustaa aitoa naisen kehon osaa maukkaalla muodollaan.

Lady Gaga on itse nimennyt peppunsa persikaksi ja hän käskee kutsumaan itseään Prinsessa Persikaksi. Nainen julkaisi paljastavan otoksen osana Miamin kiertuettaan. Yksi asia kuitenkin nousee kaikkien mieleen: Miksi hän on korkokengissä rantahiekalla?

Call me Princess Peach 🍑 #ladygaga #JoanneWorldTourMiami

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

#joanneworldtour #ladygaga

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on