Nainen, ota nämä vinkit talteen – edulliset joululahjat poikaystävälle

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Moni nainen tuskailee jo nyt joululahjojen kanssa. Miehille ostetaan yleensä pukinkonttiin alushousuja ja sukkia, mutta mikäli haluaa ihastuttaa poikaystävää tavallista enemmän, kannattaa lahjan hankkimiseen käyttää kekseliäisyyttä ja ajatuksia.

Mikäli tuntee poikaystävänsä tyylin perinpohjin, voi hänelle ostaa lahjaksi kengät, viskejä esittelevän kirjan tai vaikkapa laadukkaan kassin viikonloppureissuja varten. Monet miehet ovat tyytyväisiä myös saadessaan pöytäjalkapallopelin tai kokoelman kunnollisia olutlaseja. Myös erilaiset kodinkoneet viehättävät tunnetusti miehiä, kuten erikoisleipiä tekevät voileipägrillit tai kahvikoneet.

Miehet tarvitsevat komeudenhoitovälineitä ja kosmetiikkaa yhtä lailla, joten pakettiin voi panna parran ajelusetin tai tuoksuvan ihonhoitopakkauksen voiteineen ja puhdistusaineineen. Myös erilaiset pelit saavat miehet usein innostumaan, joten lahjapakettiin voi panna pelikortit tai legendaarisen lautapelin, PureWow vinkkaa.