26-vuotias Rita Ora paljasti: ”Olen jo jäädyttänyt munasolujani”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

26-vuotias poptähti Rita Ora on kertonut haaveilevansa suuresta perheestä. Naisella ei ole vielä kumppania, jonka kanssa perheen perustamista voisi suunnitella, minkä vuoksi hän on jäädyttänyt munasolujaan tulevaisuutta varten jo vuosia sitten.

Rita Ora kertoi Daily Mail -sivuston mukaan haaveilevansa suuresta perheestä. Nainen on vielä vuosia hedelmällisessä iässä, mutta koska hänellä ei ole vielä kumppania hän halusi varmuuden vuoksi jäädyttää munasolujaan myöhempää tarvetta varten.

Munasolujen pakastaminen ja sen jälkeiset hedelmöityshoidot ovat hyvin kalliita toimenpiteitä, minkä vuoksi monien naisten mahdollisuus raskaana tulemiseen rajoittuu niille vuosille kun nainen on hedelmällinen. Monilla varakkailla tähdillä asia on kuitenkin toinen, ja yhä useampi uraa luova nainen onkin päätynyt pakastamaan munasolujaan myöhempää käyttöä varten.