Tetristä pääsee pelaamaan myös Facebook Messengerissä – ota kaverista mittaa

Digi · Tim Isokivi

Facebookin Messengerin Instant Games -valikoima on kasvamassa yhden klassikkopelin verran. Palvelussa päästään pelaamaan alun perin neuvostoliitossa kehitettyä Tetris-videopeliä.

Tetristä voi pelata Facebookin Instant Games -valikoimassa lataamatta sitä koneelle. Tetris-otteluun on mahdollista haastaa myös kaverinsa. Kaksinpelissä otetaan mittaa siitä, kumpi pelaajista saa korkeammat pisteet.

Instant Gamesin pelivalikoima laajentui taannoin myös muun muassa Battleship-laivanupotuksen ja Snake-matopelin myötä. Aleksei Pazitnovin vuonna 1984 kehittelemä Tetris lukeutuu edelleen maailman suosituimpiin videopeleihin. Peli on käännetty vuosien varrella lähes kaikille tietokoneille, konsoleille ja älylaitteille.